Huippulaatua ja tyylikkyyttä edullisesti! Nykyaikainen ja laadukas Delicate -sarja tarjoaa tyylikkään laitekokonaisuuden, jossa yhdistyvät hyvä ergonomia sekä turvallinen ja helppo käytettävyys. Sarja sopii kaikille käyttäjäryhmille.

Laitesarja soveltuu kaupallisille sekä yksityisille kuntosaleille.

Delicate-tuotesarjan laitteet

Ylivoimainen budjetointityökalu! Kokeile tarjousmaattia Tarjous minuutissa sähköpostiin

Runko ja pehmusteet

Runko on valmistettu kestävällä ja tyylikkäällä, pyöreällä pofiililla. Runkoprofiilin mitat ovat 115x56 ja seinämävahvus 3mm. Rungon perusväri harmaa muut värit myös saatavilla.

Pehmusteet laadukasta nahkaa Perusväri musta, muut värit myös saatavilla.

Ergonomia ja turvallisuus

Laitteet sopivat kaiken kokoisille ja -ikäisille käyttäjille. Penkkien, selkänojien sekä tukien korkeus-, kaltevuus- ja syvyyssäädöt on säädettävissä helposti istuen. Nivelten ääriasennossa vastusta keventävä, jalalla toimiva avustaja.

Kaikissa laitteissa selkeät käyttö- ja turvallisuusohjeet kuvineen ja suomen kielellä, saatavilla myös muut kielet. Kaikki laitteet täyttävät Suomessa ja EU:n alueella voimassa olevat turvallisuusmääräykset.

Painopakka

Delicate -laitteissa on joka puolelta suojatut painopakat, myös edestä. Laitteet toimivat laadukkailla vaijereilla, joiden rullat ovat hyvin suojattuja. Yhden vaijerin käyttöikä on noin 200 000 käyttökertaa.

Vastuksen säätö laitteessa istuen helposti painovalitsimella. Hienosäätö toimii irrallisilla painolevyillä 1,5kg välein (4kpl). Kaikki laitteet satavilla halutulla painopakalla.

Takuu

Kaikilla Delicate -sarjan laitteilla on 10 vuoden runkotakuu. Muilla osilla on 24kk takuu. Takuu luetaan toimituspäivästä.

Varastoimme laitteiden varaosat Riihimäellä, joten pystymme toimittamaan varaosat ja toteuttamaan huollon laiteelle nopeasti.